Historie

AL BIJNA 40 JAAR EXPERTISE IN VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

in 1965 is het familie bedrijf Hulsegge opgericht en gestart in Harfsen. Met de verhuizing in 1983 naar Epe zijn de productie- en verkoopactiviteiten verder uitgebreid op het gebied van de verpakking technologie. Nu, na bijna 40 jaar ervaring in het oplossen van verpakkingsvraagstukken, is Hulsegge Luxe Verpakkingen een totaalleverancier, producent en distributeur van luxe massief kartonnen verpakkingen.

Hulsegge Luxe Verpakkingen heeft turbulente jaren doorgemaakt in een steeds veranderende markt. In de loop der jaren is de nadruk steeds sterker komen te liggen op milieuvriendelijke luxe massief kartonnen verpakkingen, massief karton omplakt met drukwerk gemaakt naar specificatie van de klant. Sustanable sollutions.

Hulsegge Luxe Verpakkingen werkt nauw samen met het Duitse familiebedrijf Kartonagen-Industrie A. Petersmeier in Bielefeld. Deze samenwerking in zowel productie als commercie geeft een bundeling van krachten op de Europese markt.

 

Onze productgroepen zijn: luxe massief kartonnen geschenkverpakkingen, doos met deksel verpakkingen, scharnierdozen, puzzel- en spelverpakkingen, CD- en DVD verzamelverpakkingen, klepdozen, luxe cosmetica en parfumerie verpakkingen en voedings-/chocolaterie verpakkingen. Door gebruik te maken van moderne geavanceerde machines zijn wij in staat een constante kwaliteit te leveren en een goede, snelle en betrouwbare service te leveren.

Als business to business partner leveren wij aan bedrijven, instellingen en overheden. Het klantenbestand is zeer breed en loopt van uitgevers van boeken, reclamebureaus, ontwerpstudio's, drukkerijen, muziek- en filmuitgevers, CD- en DVD dupliceerders, multimedia-uitgevers en spelfabrikanten, maar ook cosmeticaproducenten en voedings- en genotsmiddelenindustrie.